torsdag 24. september 2009

Hvordan når Frp ut til de unge?

Nå som vi er inne i valgkampens siste uker, har vi i mediefaget fått i oppgave å vurdere og analysere hvordan de ulike partiene har valgt og bruke internett, får å nå frem med sitt budskap til velgerne. Else Marie og jeg har valgt og skrive om Frp, og deres bruk av internett i valgkampen 2009. Vi fant ut at de er flittige brukere av internett og mener at det er viktig å bruke forskjellige internettsider til å nå frem til ungdommer i dag. Dette viser de med å ha god og gjennomført hjemmeside, som viser konkret hva de står for og mener. De har også en rekke you Tube filmer hvor Siv Jensen i egen person forteller om deres parti og hva de står for. Dette gjør det enkele for ungdommer som ikke gidder å lese gjennom de utallige sidene med tekster, og får heller en god og enkel froklaring på film. Frb bruker også facebook. Vi kom frem til at de har et godt utvalg av forskjellige formidlings måter og metoder, som gjør at de også unge velgere kan være med å engasjere seg.
Men vi syntes at med Frps utallige mange formidlingsmetoder gjør at de skjuler seg bak disse store ordene og kreative hjemmesidene. Mens når de når møter andre pariter i debatt blir de såkalt "grillet" av de andre partiene og programlederene, og de kalrer ikke lenger å stå får de de har sakt.
Vi mener at Frp tar i bruk de mest rikige internettsidene, slik som facebook, you Tube og blogg. Disse internettsidene er de som blir tatt mest i bruk av ungdommer, desutten tror vi det også at det er viktig at hver enkelt parti har sin egen hjemmeside. Vi syntes Frp har gjort en god jobb med å nå ut til ungdommene, og tror at ved å ha mye såkalt "reklame" for partiet sitt på nettet skaffer dem kansje enda flere velgere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar