torsdag 27. august 2009

Hva forventer jeg av mediefaget?

Jeg tror mediefaget kommer til å bli veldig innteresant, og anderledes fra de andre fagene jeg har valgt, siden jeg har bare valg realfag med unntak av medie. Hittil er jeg veldig possitiv, og gleder meg til hver eneste time. Jeg tror dette faget kan hjelpe meg til å lære mer om hvordan jeg kan bruke medier i hverdagen min mer bevisst. Dessuten benytter jeg meg av flere medier i hverdagen og på skolen, derfor har jeg ønske om å lære mer om dem. Jeg vil lære å bruke resurssene som finnes på internett, avis osv, bedre, og jeg vil lære og tolke informasjon og vurde kildene mine kristisk for å finne de beste kildene.
Medier blir jo dessuten viktigere og viktigere i hverdagene våre og derfor er det viktig og kunne bruke de riktig og godt. Jeg tror dette kan være et nyttig fag, hvor jeg får bruk får mye av det jeg lærer både nå og senere.

1 kommentar:

  1. "Jeg vil lære å bruke resurssene som finnes på internett, avis osv, bedre, og jeg vil lære og tolke informasjon og vurde kildene mine kristisk for å finne de beste kildene." Jeg likte dette utsagnet. Det er på mange måter kjernen i faget. Forhåpentligvis vil faget gjøre deg til en mer kritisk bruker av mediene.

    SvarSlett